Frissek!

Bemutatkozás

 

tudatos_hatterkep

A Tudatos Csatorna bemutatása

 

Tudatos Csatorna a nevünk.
A névválasztás tudatos. A tudatosság emelkedését támogatjuk.
A test, lélek, szellem hármassága ötvöződik a tudatban.
A jelen és a jövő kulcsa a Tudat.
A személyes, a közösségi, a nemzeti, a globális tudatszínt és -minőség növekedése a cél.
A jelenről nem szívesen mondjuk, hogy a tudatlanság és tudattalanság állapota.
Nem mondjuk, mert már nem igaz. A tudat „ölében” a tudások már elérhetővé válnak és a tudatosság gyorsan bontakozik ki.
A Tudatos csatorna internetes videocsatorna.
Csupa olyan videofilmet teszünk fel, amely a valódi tudás elérhetőségét és a tényleges tudatosság emelkedést szolgálja. Minden menüpont olyan kérdésköröket nevez meg, amely a végtelen jelen és a múltba is nyúló jövő kardinális problémája és megoldása.
Felkészült szellemi csoportok és tudatosuló civil közösségek támogatnak minket.
A külvilágban mértéktelen tudatos ferdítéseknek, elrejtéseknek, megrögzöttségeknek vagyunk tanúi.
Ez egyáltalán nem tragikus. Segíti, hogy az igazságok és a remények megszólaljanak.
Szemléletünk szerint se a világ, se a magyarság, se az egyén nincs pusztulásra ítélve.
Mindnyájan képesek vagyunk a szeretetre és a szeretetalapú világ folyamatos teremtésére.
Ha tetszik, Szeretet Csatorna vagyunk.
Mondhatjuk azt is, hogy bolygónk, a Kárpát Haza vagy minden egyes ember aranykorának elérhetőségét, megélését, tündökletessé válását szeretnénk szolgálni.
Tartsanak velünk és segítsék a tudatosság programunkat.
Köszönjük.

Varga Csaba


Utóirat: a Tudatos Csatorna tulajdonosa az Aranymag Intézet, szövetségese a Stratégiakutató Intézet és a Harmadik Évezred Alapítvány és számos más szellemi csoport, civil közösség, s internetes portál.

Tudatos Csatorna Szerkesztőség:
Cser Melinda
Dienes István
Garaczi Imre
Györfi János
Olasz Sándor
Válóczy István
Varga Csaba

Felelős Kiadó: Varga Csaba (Aranymag Intézet)

 

Facebook oldalunk:


Tudatos Csatorna shared a link.

csütörtök, 13 szeptember 2018 11:59 du.

FRISS! Kiverte a biztosítékot az egészségügyért felelős államtitkár legfrissebb nyilatkozata: “Erre is felhatalmaztak minket, mikor 2/3-dal nyertük meg a választásokat..” – Ossza meg kérjük, aki szintén nem ért egyet megdöbbentő sza

Egy ma megjelent korábbi cikkben igen nagy port kavart a kormány által bevezetésre került, Budapesten 2018. 09.12-én az országgyűlés ál…

0 0


Tudatos Csatorna shared Mindennapi Tudatosság’s post.

szerda, 5 szeptember 2018 6:25 du.

A SZÍRIUSZIAK!!! Még ennél is jobb minőségűek!

Mindennapi Tudatosság

Kedves Testvéreim! ❤️A nagy sikerre való tekintettel, úrhajónk halad tovább, úgyhogy itt jönnek a Szíriusziak!

CsillagCsaládunk🌟
Melyik csillagrendszerből jöttél? 2. rész

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

SZÍRIUSZ

Azok, aki a Szíriusz rendszert tekintik eredeti csillagrendszerüknek, rendkívül határozottak, fókuszáltak és eltökéltek, bármilyen úton is járnak. Rendkívül nehéz egy Szíriuszin bármit is megváltoztatni, de amint meggyőződtek arról, hogy a másik út megfelelőbb, azonnal az újra fókuszálnak, és nagyon gyorsan elengedik, elhagyják a régit. A Szíriusziaknak erős hitrendszere, értékei, és személyes sértetlenségre való igénye van.

Akik a Szíriuszról jöttek nagyon megbízható és hűséges barátok, de ezt is várják viszont; könnyedén megbántódnak és kiábrándulnak, ha az elvárásaik csorbulnak és a másik nem felel meg nekik. Nehezen mutatják meg másoknak a belső énjüket, valamint nehézségeik lehetnek megosztani az érzelmeiket, kifejezni a szükségleteiket és érzéseiket.

Egy Szíriuszi tökéletesen megbízható és elfogadott barátjának lenni azt jelenti, hogy jól át lettél vizsgálva. A Szíriusziaknak gondjai lehetnek a kapcsolatokban és barátságaikban, mivel elvárják, hogy egy adott módon bánjanak velük, de ezt nem osztják meg azokkal, akikkel kapcsolatban vannak.

Fontos számukra, hogy dolgozzanak azon, hogy meg tudják osztani másokkal az elvárásaikat, elveiket, beszélni a szükségleteikről és vágyaikról, hogy elkerüljék a kiábrándulást és fájdalmakat. Ez ugyanis gyakran megesik a kapcsolataik területén, a kommunikáció hiánya vagy a megértés és tisztánlátás hiánya miatt.

Azok akik a Szíriuszról jöttek jövő orientáltak, és nem is szeretnek a múltra fókuszálni. Amikor arra kényszerülnek, hogy mások múltjára figyeljenek, akkor védekezésbe helyezkednek. Ez amiatt van, hogy a múltbéli fájdalmaik és érzelmeik vissza vannak tartva, el vannak nyomva és le vannak fojtva ahelyett, hogy szembenéznének velük, amikor történik. Ennek okán nagy mennyiségű régi fájdalommal és elnyomott érzelemmel kell szembenézniük, és mindezeket elengedniük.

A Szíriusziak nem szeretik a konfrontációt, sem a harag nyílt megnyilvánulását, ám ha belekényszerítik őket egy vitába, akkor harciasan védik önmagukat és elveiket. Ez különösen igaz akkor, ha a saját vagy szerettük becsülete sérül vagy veszélybe kerül.

Az egyik fő lecke ezek miatt, melyet a Szíriusziak felvállalnak ebben az életben, a régi sérelmek és fájdalmak elengedése, az önmaguknak való megbocsájtás, és a továbblépés fontosságának megtanulása.

A Szíriusziaknak nagyon egyedülálló és erőteljes humora van, mely gyakran csak akkor nyilvánul meg, ha olyanok között van, akikben bízik és el tudja engedni magát velük. Sokak számára álmodozók, ami főként az élénk belső világuknak és személyiségüknek köszönhető.

Ez okozhat feledékenységet, és hajlamosak nem érdeklődni a jelentéktelen harmadik dimenziós jelen iránt. Ez úgy tűnhet mintha nem érdeklődnének vagy hanyagok, figyelmetlenek lennének, de valójában csak arról van szó, hogy máshol vannak. Nincsenek tudatában annak, hogy mások nem érzekelik az ő belső aktivitásukat. Habára felszínen nagyon csöndesnek, nyugodtnak és visszafogottnak tűnhetnek, valójában belül komoly aktivitás zajlik.

A Szíriuszi gyerekekről gyakran azt hiszik, hogy tanulási nehézségeik vannak, vagy gondjuk a figyelmük fókuszálásával; valójában azonban a belső világuk élénksége az, ami felé fordulnak, ami általában sokkal érdekesebb, mint amit a földi iskolákban tanítanak nekik.

Akkor tanulnak a legjobban, ha vizuális módszereket alkalmaznak számukra, és ha szabadon mozoghatnak, felfedezhetnek, vagyis kezükkel is megtapasztalhatják, amit tanulnak.

Ezek a gyerekek alternatív iskolákban teljesítenek a legjobban, mivel nagyon intelligensek, ám elég erősek ahhoz, hogy ha valami nem érdekli őket, akkor egyszerűen úgy érzik, nem kérhetik tőlük, hogy azzal foglalkozzanak.

Azok akik a Szíriuszról jöttek szoros kapcsolatban állnak a Földdel, és a természet energiáival. Sok Szíriuszi élt számtalan életet az amerikai indiánok között, és ezért szoros köteléket akár emlékeket is őrizhetnek ezen életekről.

Nagyon vizuális típusok, akár arról legyen szó, hogy olyat is látnak, amit más nem, akár arról, hogy hogyan is tanulnak az életben.

Folytatása következik: Plejádiak

Fordította: Elsa Sol – Mindennapi Tudatosság 2018.08.21.
mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredeti cikk :
https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

Fotó: pinterest

1 0

© 2015 Tudatos Csatorna. Az oldalt hajtja: Wordpress Az oldalt készítette: Olasz Sándor