Elég sok rekordot megdöntöttek Léhmann Györggyel készült riportjaink.
Az emberek várják a megoldást, mint a messiást, ugyanakkor nap, mint nap kiszolgáltatott emberek százai kerülnek utcára, vesztik el vagyonukat, autójukat, hadd ne soroljam…
A megoldás csak összefogással lehetséges és a felelős személyeknek sem kellene megvárniuk a végleges indulatokat.
Reménykedhetünk-e az Európai Bíróság állásfoglalásában? Reménykedhetünk-e abban, hogy az Európai Bíróság állásfoglalását – amelyek sokkal nagyobb védelmet biztosítanak az adósnak, mint ahogy az nálunk történik – beépítik a magyar törvényekbe?
Amerikai barátaimmal beszélgettem a nálunk folyó bankterrorról. Egyszerűen érthetetlenek voltak a helyzettel kapcsolatban. Amerikában minden lehetőséget megvizsgálnak annak érdekében, hogy az emberek ne kerüljenek az utcára, és az utolsó pillanatban is lehetőségük legyen részletfizetésre, vagy bármilyen alternatív megoldásra. Csak bennünket szeretnek ennyire. A bankok nem fognak másként viselkedni hazánkban, ahogy a világ többi részén sem. Minden esetben a törvényeknek kell biztosítania a lakosság jogát az emberi élethez és a tisztességes szerződésekhez. Happy End létezik, és reméljük nálunk is lesz.

Viva Natura Tv.

Van-e megoldás? / Forintosítás a nemzet tévedése – Dr. Léhmann György, Jakab István